Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 20 septembrie 2014

De: Carmen Ulian / 20.09.2014, 06:00
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 20 septembrie 2014
Local va ploua în regiunile intracarpatice, iar în restul teritoriului va fi înnorat. Temperaturi maxime de 27 de grade Celsius.

Sâmbătă, 20 septembrie 2014, regimul termic se va situa, în general, în jurul normelor climatologice specifice acestei perioade. În regiunile intracarpatice nebulozitatea va fi accentuată și local va ploua, în timp ce în restul teritoriului cerul va fi temporar noros, iar ploile se vor semnala pe spații restrânse, îndeosebi seara și noaptea. Izolat, cu precădere în Banat, cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Maximele termice se vor încadra între 20 de grade în depresiuni și 27 de grade în sudul Munteniei, iar minimele vor fi cuprinse între 8 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 17 grade pe litoral.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar

În București, cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare și condiții de ploaie slabă seara și noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 12…14 grade.