Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 1 august 2014

De: Carmen Ulian / 31.07.2014, 16:30
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 1 august 2014
Un început de august călduros în mai multe zone din țară, cu maxime termice de până la 35 de grade Celsius.

Vineri, 1 august 2014, vremea va fi călduroasă în toate zonele de câmpie și podiș, izolat chiar caniculară în sud-estul țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și trecător ploi slabe în vestul extrem și în zona de munte, mai ales după-amiaza. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-est.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime se vor încadra între 29 de grade în depresiuni, în sudul litoralului și izolat în Oltenia și 35 de grade în Bărăgan și în partea continentală a Dobrogei. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 14 și 22 de grade, ușor mai mari pe litoral, dar și mai scăzute în depresiuni.

Pe Litoralul Mării Negre cerul va fi senin, vântul va bate cu 6 m/s, dinspre est, iar maxima zilei va atinge 30° Celsius.

În București, vremea se va menține călduroasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 33 de grade, iar cea minimă va fi de 17…19 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar iulie