Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 14 noiembrie 2014

De: Carmen Ulian / 14.11.2014, 07:00
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 14 noiembrie 2014
Temperaturile maxime ale zilei de 14 noiembrie se vor încadra între 5 și 17 grade Celsius. Sunt condiții de ceață, burniță și ploi slabe.

Vineri, 14 noiembrie 2014, în regiunile sudice și estice valorile termice diurne se vor încadra în limitele specifice acestei date calendaristice, cerul va fi mai mult noros și, mai ales în cursul zilei va ploua sau va burnița, în general slab, în Oltenia, local în Muntenia și izolat în Moldova, Dobrogea și sudul Banatului.

În restul teritoriului vremea se va menține ușor mai caldă decât ar fi normal pentru această perioadă, înnorările vor fi temporare, iar condițiile de ploaie destul de reduse. Îndeosebi spre sfârșitul intervalului, în zonele joase, pe arii restrânse se va semnala ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile sudice.

vremea.apropo.ro

 

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 grade în Moldova și 17 grade în Dealurile de Vest. Minimele termice, ușor mai ridicate decât mediile climatologice la nivelul întregii țări, se vor situa, în general, între 0 și 8 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

http://vremea.apropotv.ro/solunar

În București, valorile termice diurne vor caracteriza o vreme normală pentru această dată, în timp ce minimele nocturne se vor situa ușor peste mediile multianuale specifice perioadei. Cerul va fi mai mult noros și, îndeosebi în prima parte a zilei, trecător va mai ploua slab sau va burnița, iar vântul va mai avea unele intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 5…6 grade.