Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 18 iulie 2014

De: Carmen Ulian / 17.07.2014, 13:00
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 18 iulie 2014
Vineri vremea va fi instabila, cu cer noros si șanse de averse. Izolat sunt condiții de grindină. Maxime termice de până la 32 de grade Celsius.

Vineri, 18 iulie 2014, vremea se va menține în general instabilă. Cerul va fi temporar noros și, mai ales după-amiaza și seara, vor cădea averse, însoțite de descărcări electrice, local în zonele de deal și de munte, în estul și în sud-estul țării și pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Izolat cantitățile de apă vor fi însemnate și vor fi condiții de grindină. Vântul va avea intensificări în estul țării și la munte, dar trecător, și în celelalte regiuni în timpul averselor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 32 de grade, iar cele minime între 12 și 22 de grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Pe Litoral va fi soare cu cer variabil, iar maxima zilei: 29°C.

În București, vremea se va menține în general instabilă. Cerul va fi temporar noros și, mai ales după-amiaza și seara, vor cădea averse, însoțite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 17 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar iulie