Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 19 septembrie 2014

De: Carmen Ulian / 19.09.2014, 07:00
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 19 septembrie 2014
Vremea va fi predominant frumoasă în aproape toată țara. Maxime termice de până la 26 de grade Celsius.

Vineri, 19 septembrie 2014, vremea va fi predominant frumoasă ziua, iar regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de mediile climatologice ale perioadei, în aproape toată țara. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări în a doua parte a nopții în vestul și sud-vestul teritoriului, unde va ploua pe arii restrânse. Vântul va sufla slab și moderat.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 26 de grade, iar cele minime între 1…3 grade în depresiunile intramontane și 15…16 grade pe litoral și în Dealurile de Vest. Spre dimineață, în zonele joase, izolat se poate forma ceață.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar

În București, vremea va fi frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 12…13 grade, mai scăzută în zona preorășenească, spre 9 grade.