Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 21 noiembrie 2014

De: Carmen Ulian / 21.11.2014, 07:00
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 21 noiembrie 2014
Vremea continuă să se răcească. Sunt așteptate ninsori la munte. La București va ploua temporar.

Vineri, 21 noiembrie 2014, vremea va continua să se răcească ușor. Cerul va fi mai mult noros. Îndeosebi în prima parte a intervalului va ninge în Carpații Orientali și Meridionali și pe arii mai restrânse în restul zonei montane, vor fi precipitații mixte în Moldova și estul Transilvaniei, iar în Muntenia, Dobrogea și cu totul izolat în rest, vor predomina ploile. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în regiunile sud-estice și la munte.

vremea.apropo.ro

 

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 grade în nordul Moldovei și 12…13 grade în Oltenia, iar cele minime se vor situa între -3 și 4 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

http://vremea.apropotv.ro/solunar

În București, vremea se va răci ușor. Cerul va fi mai mult noros și temporar vor fi precipitații, predominant sub formă de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 6…7 grade, iar cea minimă de 2…3 grade.