Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 24 octombrie 2014

De: Carmen Ulian / 24.10.2014, 06:00
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 24 octombrie 2014
Vineri vremea va fi rece în cea mai mare parte a țării, devenind deosebit de rece pentru acestă perioadă din an în partea de nord-est a teritoriului.

Ziua cerul va fi mai mult noros și va ploua în partea de nord și est a teritoriului, local în centru și izolat în rest, informează Administrația Națională de Meteorologie.

Noaptea vor mai fi înnorări și precipitații slabe în special în regiunile extracarpatice. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor mai depăși 20 l/mp. În zona Carpaților Orientali, precum și în jumătatea nordică a Moldovei vor predomina ninsorile. Vântul va avea intensificări locale, mai ales în sud-est și la munte, cu viteze ce vor depăși la rafală 50…60 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 grad în nordul Moldovei și 16 grade în sudul litoralului, iar cele minime între -5 grade și 7 grade.

vremea.apropo.ro

 

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

La București, vremea va fi rece pentru această perioadă, astfel încât temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de 1…2 grade. Cerul va fi mai mult noros, iar trecător vor fi condiții să plouă slab. Vântul va avea intensificări temporare, mai ales după-amiaza și noaptea, cu rafale ce vor depăși 50 km/h.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar octombrie

La munte, cerul va fi mai mult noros și se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare în Carpații Orientali și mai ales ploaie, local în Carpații Meridionali și pe spații restrânse în rest. Vântul va avea intensificări, cu viteze mai mari pe creste, iar la rafală va depăși 60 km/h. Valorile termice vor fi în scădere în masivele estice.