Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 3 octombrie 2014

De: Carmen Ulian / 03.10.2014, 07:00
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 3 octombrie 2014
Vineri vom avea parte de o vreme răcoroasă și cu ploi pe arii extinse la munte, în Maramureș, Crișana, Transilvania și local în Banat.

Vineri, 3 octombrie 2014, vremea va deveni răcoroasă în toată țara. Cerul va fi mai mult noros în nordul, centrul și vestul teritoriului, în timp ce în rest înnorările vor fi temporare. Va ploua pe arii extinse în Maramureș, Crișana, local în Banat, Transilvania și în zonele de munte și numai cu totul izolat în celelalte regiuni.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Pe arii restrânse mai ales în Munții Apuseni și în nordul Carpaților Orientali, cantitățile de apă vor depăși izolat 20 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 19 grade, iar cele minime între 2 și 11 grade. Izolat se va semnala ceață.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar octombrie

La București, vremea va fi răcoroasă. Cerul va prezenta înnorări temporare, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă de 6…8 grade.