Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 5 septembrie

De: Carmen Ulian / 04.09.2014, 10:17
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 5 septembrie
Vineri vom avea parte de un cer variabil, cu înnorări în partea de sud-vest și sudul extrem al țării. Pe arii restrânse vor fi ploi slabe.

Vineri, 5 septembrie, cerul va fi variabil, cu unele înnorări în sud-vestul și sudul extrem al țării, precum și la munte, unde numai pe arii restrânse vor fi ploi slabe, de scurtă durată și, posibil, descărcări electrice, mai ales în cursul zilei. Vântul va mai avea ușoare intensificări în sud-estul țării, precum și în zona montană înaltă.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime se vor situa între 22…23 de grade în depresiuni și în nordul Moldovei și 30 de grade, izolat, în sud-est și în Câmpia de Vest, iar cele minime se vor încadra între 6 grade în depresiuni și 20 de grade pe litoral.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar

În București, vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat în cursul zilei și în general slab noaptea. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.