Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 7 noiembrie 2014

De: Carmen Ulian / 07.11.2014, 06:00
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 7 noiembrie 2014
Vineri vremea va fi caldă pentru această dată, maximele termice vor ajunge până la 23 de grade Celsius. Dimineața și seara sunt condiții de ceață.

Vineri, 7 noiembrie 2014, vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări temporare, iar în sud și în est dimineața și noaptea pe arii restrânse va fi ceață. Izolat vor fi ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în Banat și la munte.

vremea.apropo.ro

 

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 23 de grade, izolat mai mici în sudul Olteniei și zonele joase din Moldova, unde ceața sau norii stratiformi vor persista. Minimele termice vor fi cuprinse între 3 și 14 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei spre -1 grad.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

http://vremea.apropotv.ro/solunar

În București, vremea va fi caldă pentru această dată calendaristică. Cerul va fi parțial noros, iar dimineața și noaptea se va semnala ceață. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 16…18 grade, iar cea minimă de 6…8 grade.