Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru weekend-ul 26 – 27 iulie 2014

De: Carmen Ulian / 25.07.2014, 16:00
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru weekend-ul 26 - 27 iulie 2014
Vremea continuă să se încălzească sâmbătă, dar vor fi înnorări temporare pe parcursul zilei. Duminică vremea devine, din nou, instabilă. Maxime termice de până la 34 de grade Celsius.

Vremea de sâmbătă, 26 iulie

Sâmbătă, 26 iulie 2014, vremea va continua să se încălzească, iar în regiunile estice și sud-estice va fi călduroasă în orele amiezii. Cerul va fi variabil în sud-est, dar va prezenta înnorări temporar accentuate în celelalte regiuni și, mai ales după-amiaza și seara, local vor fi ploi de scurtă durată, descărcări electrice și, posibil, intensificări trecătoare ale vântului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în Muntenia, sudul Moldovei și Dobrogea continentală, iar temperaturile minime se vor încadra, în general, între 14 și 23 de grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Pe Litoral cerul va fi senin, vântul va bate cu 4 m/s, dinspre NE, iar maxima zilei va atinge 28°C.

În Capitală vremea va deveni călduroasă în orele amiezii, când se va înregistra o maximă termică de 33…34 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în a doua parte a zilei, când vor fi condiții pentru averse slabe și, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 19…20 de grade.

Vremea de duminică, 27 iulie

Duminică, 27 iulie 2014, vremea va fi instabilă în zonele de vest, centru și nord ale României. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului, valorile termice se vor situa în continuare peste mediile caracteristice perioadei, cerul va fi variabil, iar fenomene specifice instabilității atmosferice vor fi doar pe spații restrânse.

Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 34 de grade, iar cele minime, în general, între 13 și 23 de grade.

Pe Litoral cerul va fi senin, iar maxima zilei va fi de 28° C.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar iulie

În București, vremea se va menține călduroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 33…34 de grade, iar cea minimă de 17…19 grade.