Vreţi să fii VIP la concertul Red Hot Chili Peppers?

Apropo.ro / 31.01.2012, 13:05
Vreţi să fii VIP la concertul Red Hot Chili Peppers?
Cum e să asişti la concertul Red Hot Chili Peppers dintr-un fotoliu de piele, gustând un vin bun şi specialităţi culinare din bucătăria internaţională?

Biletele VIP pentru concertul trupei Red Hot Chili Peppers, ce va avea loc pe 31 august, la Arena Naţională din Capitală, vor fi puse în vânzare pe 1 februarie.
Fanii Red Hot Chili Peppers au la dispoziţie un număr limitat de bilete VIP. Un asemenea bilet include cele mai bune locuri din stadion şi o serie întreagă de servicii de cinci stele. Open bar cu o varietate generoasă de băuturi (vin, long & soft drinks etc.), specialităţi culinare fusion din bucătăria internaţională, servicii selecte şi o ambianţă exclusivistă sunt doar câteva dintre avantajele de care vor beneficia posesorii pachetelor VIP pentru concertul Red Hot Chili Peppers. În plus, aceştia vor beneficia şi de cele mai bune locuri din stadion, fotoliile din piele de la nivelul tribunei oficiale, având totodată acces într-un lounge spaţios şi elegant, care oferă totodată vizibilitate bună către scenă.
Pachetele VIP vor fi puse în vânzare începând cu data de 1 februarie, la preţul de 1.000 de lei, fiind disponibile într-un număr limitat, numai prin comandă online, de pe www.myticket.ro.
Fanii Red Hot Chili Peppers pot cumpăra bilete pentru concert şi la următoarele categorii de preţuri: 130 de lei (gazon), 275 de lei (Gold Circle), 155 de lei, 185 de lei, 215 lei, 265 de lei, 305 lei, 375 de lei şi 495 de lei.