Vulpix lansează piesa ”banii mei” cu Gecko

Apropo.ro / 04.12.2014, 13:32
Vulpix lansează piesa ”banii mei” cu Gecko
După ce a lansat alături de DOC “Alo, Colegu”, piesa ce s-a bucurat de aprecierea publicului din mediul online depăşind peste 200.000 de vizualizări, Vulpix revine cu o nouă melodie intitulată “Banii mei” în colaborare cu Gecko.

Piesa spune povestea clasică a omului de rând care în fiecare zi aleargă în toate părţile după bani. Şi de parcă această goană nebunească nu ar fi de ajuns, primim zilnic telefoane de la diverşi oameni sau instituţii care ne înştiinţează că avem de achitat datorii, facturi şi alte lucruri de genul acesta care ne “înfrumuseţează” viaţa. Vulpix, (originar din Caransebeş) şi-a început cariera în anul 2008, şi în timp s-a adaptat unor stiluri muzicale variate, dar care aveau la baza hip-hop-ul. A lansat până acum 2 albume, ce vor putea fi downloadate în curând de pe site-ul www.voicesmedia.ro.

În anul 2010 a scos primul său material care se numeşte „Eu plec, tu rămâi”, ce conţine 13 track-uri iar în 2011 lansează cel de-al doilea album „Pământ” ce însumează 10 track-uri. De asemenea, artistul are la activ două videoclipuri filmate, montate şi regizate de Sergiu Nicula (Sega). În prezent lucrează la cel de-al treilea album şi totodată primul său proiect muzical major, având invitaţi pe Cosy, El Nino, Gecko şi mulţi alţii.

Versurile melodiei “Banii mei” au fost scrise de Vulpix şi Gecko, producţia este realizată de Dallas, mixingul şi masteringul a fost efectuat de Bunicu’ Magic, artworkul aparţinând lugojeanului Cătălin Cristea.