Vunk canta la inaltime

De: Pandaru Alin Daniel / 21.11.2011, 15:25
Vunk canta la inaltime
Trupa Vunk incheie anul cu cel mai mare concert al lor, "Vunk" la inaltime", pe 9 decembrie, in Centrul Cultural "Ion Manu" din Otopeni, de la 19.30.

Concertul este o premiera pentru piata muzicala romaneasca prin punerea in scena a unui concept care presupune ca scena si decorul sa inceapa chiar de la intrarea in sala, publicul fiind parte principala in constructia si evolutia concertului.

Totul va fi filmat, inregistrat si lansat pe DVD in primavara lui 2012.

Spectacolul nostru este povestea unui om cu o varsta inaintata care zboara impreuna cu noi intr-un avion care il va duce in toate colturile sufletului lu, trezindu-i, din nou, toate emotiile pe care le credea amortite de trecerea anilor si de problemele uzuale ale fiecaruia dintre noi. Personajul nostru este interpretat de Marius Manole, poate cel mai talentat si premiat actor de dupa „90. Pentru filmul care va insoti concertul in timp real, l-am trecut prin multe incercari pe Marius: l-am imbatranit, a cazut cu avionul, s-a scufundat cu avionul, a vazut moartea cu ochii, si-a regasit tineretea sufletului si toate astea in doar 1 ora si 45 de minute cat o sa dureze spectacolul nostru. In afara de colaborarea cu Marius Manole, in concert mai avem doi invitati extraordinari, cu o istorie si o cariera la inaltime „, declara Cornel Ilie.

Biletele s-au pus in vanzare in magazinele Diverta si pe www.myticket.ro. Informatii despre concert se gasesc pe pagina oficiala Vunk de pe Facebook, „Trupa Vunk”.

Formatia Vunk a lansat saptamana trecuta, alaturi de Antonia, videoclipul piesei „Pleaca”.