VUNK – Flori, fete, hituri, cântăreţi!, la Hard Rock Café pe 6 martie

De: Nicoleta Nicolae / 18.01.2014, 07:00
VUNK – Flori, fete, hituri, cântăreţi!, la Hard Rock Café pe 6 martie
După showul de la Sala Polivalentă, Trupa VUNK îşi invită fanii la un spectacol de zile mari pe 6 martie, la Hard Rock Cafe, începând cu ora 21.00.

Veste bună pentru fanii trupei VUNK! Dacă ai vrea să repeţi experinţa de la Sala Palatului sau nu ai găsit un bilet şi vrei cu orice preţ să-i vezi şi să-i auzi live pe băieţii de la VUNK, acum e momentul. Pe 6 martie, începând cu ora 21.00, la Hard Rock Cafe, trupa promite un spectacol pe cinste. Biletele pot fi găsite online pe www.iabilet.ro  şi pe www.bestmusic.ro, dar şi la Hard Rock Café.

Acestea costă 49 de lei cu loc în picioare (pana pe 17 ianuarie) respectiv 60 de lei după 17 ianuarie şi 80 de lei cu loc la masă (fumatori sau nefumatori). Biletele pot fi procurate şi din Magazinele Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Librăria Mihai Eminescu din Bucureşti, Magazinele Orange, Vodafone şi Germanos, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane si online pe Myticket.ro, Bilete.ro si Eventim.ro !

Seria de concerte BestMusic din Hard Rock Café incepe joi pe 16 ianuarie cu Timpuri Noi şi continua pe 23 ianuarie cu Byron, pe 24 ianuarie cu Zdob si Zdub, pe 30 ianuarie cu Margineanu, pe 6 februarie cu Vama fiind urmata de încă 20 de evenimente până în iunie.