Vunk lansează primul jurnal de concert al unei trupe din România

Apropo.ro / 14.09.2013, 08:00
Vunk lansează primul jurnal de concert al unei trupe din România
Vunk lansează un proiect unic pentru piaţa online din România, care permite acces direct la viaţa trupei, într-un moment de maximă solicitare: un jurnal live al pregătirilor pentru cel mai mare concert al trupei din acest an, 31013 #asasishow.

Creat sub forma unui blog cu update-uri zilnice, cu fotografii si filmari exclusive, jurnalul va va face cunostinta cu echipa “administrativa” Vunk, dar vi-i va si prezenta pe baietii din trupa asa cum sunt dincolo de scena, implicati in partea de productie, de strategie sau de promovare.

Este pentru prima data cind o trupa din Romania da acces publicului la viata sa, ca intr-un reality show. Acest jurnal va ajuta fanii sa inteleaga cum se produce un show de amploare nu doar pentru public, ci si pentru cei care sunt la inceput in industria muzicala.

„Jurnalul nostru o sa fie ca si cum toata lumea ar avea acces in backstage. De foarte multe ori este mai interesant spectacolul din spatele unui spectacol: discutiile, problemele care apar in ultima clipa, rezolvarea lor, certurile constructive intre idei, bucuria reusitelor pe care lumea nu le vede mereu si nervii consumati pentru acele doua ore de spectacol in care oamenii trebuie sa creada in lumea pe care le-o construiesti, sunt de cele mai multe ori de neimaginat. Vrem sa impartim si experienta asta cu voi. Sa ne cunoasteti cum suntem si in spatele scenei, oamenii din spatele artistilor”, a spus Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.