VUNK lansează un nou videoclip

De: Mioara Tronaru / 10.04.2013, 12:05
VUNK lansează un nou videoclip
Trupa VUNK lansează azi un nou videoclip, pentru piesa “Doi somnambuli”. Clipul a fost realizat în Los Angeles, de Edward Aninaru, iar în regia videoclipului a fost implicat şi Vali Bărbulescu.

Piesa este inspirată dintr-o întâmplare reală, ca majoritatea cântecelor trupei VUNK, iar mesajul este unul simplu, spus încă de la început videoclipului: “Dragostea e oarbă, o spun oamenii. Dragostea e mută, ne-o arată animalele. Arată că iubeşti fără să spui niciun cuvânt”.

Clipul spune o poveste de dragoste între doi câini rasa Golden Retriever, Benelli şi Maverick, câini antrenaţi pentru apariţiile în filme, dar şi pentru a lucra alături de copiii care suferă de autism.

„Ca şi la alte clipuri, când am venit cu idei noi în ceea ce priveşte abordarea unui videoclip pe piaţa românească, ne-am propus pentru ‘Doi somnambuli’ un concept cu totul nou, o poveste specială, construită de două echipe de producţie de pe două continente. Suntem nişte visători, dar ne place la nebunie asta”, a spus Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

Puteţi urmări aici noul clip VUNK – Doi somnambuli: