Vunk propune fanilor o Vinerificare!

Apropo.ro / 16.04.2015, 15:54
Vunk propune fanilor o Vinerificare!
Din această săptămână, serile de vineri nu vor mai fi niciodată la fel! Şi aceasta pentru că trupa VUNK propune un nou mod de a trăi acest interval de timp.
“Seara de vineri este pentru a uita de toate şi de toţi, iar concertul VUNK este pentru a-ţi aduce aminte de tine. VINERIFICAREA este noul nostru concept de concerte Vunk pentru serile de vineri, iar prima etapă este la Berăria H, pe 17 aprilie. Fii acolo să ne faci cu mâna şi noi o să cântăm despre tine, pentru tine, cu tine! Sunt perioade când suntem binecuvântaţi sau purificaţi. De-acum putem fi şi vinerificati J!”, spune Cornel Ilie, liderul trupei Vunk. 
 
 
Aşadar vineri seara, pe 17 aprilie, de la ora 23:00,  fanii Vunk vor face primul pas spre Vinerificare, căci Vunk + Vineri = Vinerificare. Iar “ritualul” prin care vor trece vineri toţi iubitorii muzicii care au făcut “Înconjurul lumii” înseamnă un concert rock interactiv, un impresionant spectacol de lasere, la care se vor adăuga efecte pirotehnice şi vizuale.  
 
Spectacolul de vineri seara din Berăria H, care le propune fanilor să uite de absolut tot şi să se lase călăuziţi de muzică Vunk, să ajungă mai aproape de ei înşişi, este primul dintr-o serie de concerte care vor ajunge în mai multe locuri din ţară. Totodată, acesta este ultimul concert susţinut în Bucureşti de trupa Vunk, până la concertul anual de la Sala Polivalentă, din luna octombrie.