Vunk si videoclipul „La orice ora” , in premiera pe Apropo.ro

Apropo.ro / 08.06.2009, 14:19
Trupa Vunk prezinta in premiera pe Apropo.ro videoclipul piesei "La orice ora".

Trupa Vunk prezinta in premiera pe Apropo.ro videoclipul piesei "La orice ora".

Baietii din trupa Vank revin in peisajul muzical intr-o noua formula si lanseaza prima lor piesa dupa o pauza de patru ani, in premiera pe Apropo.ro.

Odata cu plecarea din trupa a lui Alex, cei trei membri, in frunte cu Cornel Ilie, au hotarat ca numele formatiei sa se schimbe din Vank in Vunk.

Dupa ce in 2004 au lansat albumul intitulat “Best of Vank” si au cucerit toate topurile cu piese precum “Iubire cu imprumut” si “ Balada pentru o minune”, Vunk lanseaza piesa “La Orice Ora”, in premiera pe Apropo.ro.

Cornel Ilie a declarat ca trupa revine cu un sound nou si reincepe astfel lupta cu lipsa de atitudine si de mesaj din majoritatea pietei muzicale romanesti actuale.

"La orice ora" este primul single care pregateste lansarea albumului din toamna, "Ca Pe Vremuri", alaturi de MediaPro Music. Piesa va avea si o varianta de club, remixata de un DJ care activeaza in Italia, DJ Louieg.

Cornel este de parere ca dintre cele 11 piese de pe noul album al trupei Vunk, mai mult din jumatate sunt predispuse sa fie single-uri.

 

 


GALERIE FOTO

vunk

vunk

Foto: Cosmin Bararu

cornel ilie


Â