W910i, de-acum si in Romania

De: Mirel Mircea / 29.11.2007, 16:08
W910i, de-acum si in Romania
W910i, ultimul telefon din gama Walkman de la Sony Ericsson, de acum si in Romania

W910i, ultimul telefon din gama Walkman de la Sony Ericsson, este menit sa redefineasca modul în care oamenii asculta muzica pe telefonele lor – oferind personalizare si flexibiltate ultimative.

Sony Ericsson W910i este conceput sa le permita oamenilor sa-si asculte muzica asa cum îsi doresc. Revolutionara functie SensMe™ ofera utilizatorilor posibilitatea sa-si organizeze muzica si în functie de starea lor sufleteasca, nu numai în functie de artist sau nume de album.

Uneori simtim nevoia unui sunet mai spontan si aici îsi intra în rol functia Shake control. E nevoie de doar o miscare din încheietura mâinii si Shake control navigheaza printre melodii cu usurinta unui DJ experimentat. Agita telefonul înainte sau înapoi si te vei plimba prin playlist pentru a trai o experienta muzicala unica.

Media Manager este o alta inovatie adusa de W910i. Îti permite sa îti organizezi muzica, fotografiile sau podcast-urile înainte ca acestea sa ajungaîn telefonul tau. O unealta incredibil de simpla, Media Manager permite utilizatorilor sa caute si sa selecteze muzica de pe PC sau de pe CD-uri convertind-o în formate compatibile telefonului mobil înainte ca aceasta sa ajunga în telefon.

Helene Barnekow, Head of Central Marketing în cadrul Sony Ericsson, a spus: “W910i este gândit sa ofere utilizatorilor o experienta muzicala cu adevarat personala. De la schimbarea pieselor prin simpla miscare a încheieturii la navigarea prin playlist în functie de starea ta interioara, acest telefon Walkman îti permite sa te bucuri de muzica oriunde si oricând vrei.”

Agita telefonul

Cu ajutorul funcției Shake control poți sa sari la melodia urmatoare daca misti telefonul într-o directie sau înapoi, daca îl misti în cealalta directie. Agita W910i înainte și înapoi și vei putea face shuffle prin playlistul tau. Adauga de asemenea o noua dimensiune la sistemul de joc pe mobil. Daca obosești sa folosești butoanele dedicate pentru joc, dirijeaza telefonul din stânga în dreapta pentru a te mișca în voie.

Muzica potrivita pentru starea ta de spirit

Alege muzica cea mai potrivita pentru starea ta de spirit cu ajutorul SensMe™, un nou mod complet de a accesa muzica pe telefonul Walkman. Vizualul unic înfațișeaza fiecare melodie ca puncte dintr-o matrice, așezate pe axe orizontale și verticale în acord cu atributele lor. În acest fel poți selecta un grup de melodii care sa se potriveasca starii tale pentru a crea un playlist. Sau selecteaza pur si simplu melodii individuale dupa cum dorești. Fiind o alternativa la cataloagele convenționale de muzica ale telefonului, SensMe™ este modalitatea perfecta de a-ți crea o coloana sonora în acord cu dispoziția ta.

Administreaza-ți fișierele media

Noul browser media al telefonului W910 Walkman plaseaza toate fișierele media într-o zona centrala, facând mai ușoara accesarea muzicii, a filmulețelor sau podcasturilor de la o singura fereastra din meniul telefonului.

Telefonul W910 Walkman te ajuta sa sortezi numeroasele fișiere media, chiar înainte sa ajunga în telefon. Cu ajutorul noului program Media Manager PC poți sa-ți organizezi muzica, pozele și podcasturile pe calculatorul tau și sa le transferi prin USB pe propriul telefonul.

Ai parte de mai mult

Cu spațiu pentru peste 900 de melodii pe W910i (prevazut cu 1GB Memory Stick Micro™), vei vrea sa te bucuri de muzica din plin. Așa încât poti sa îl alaturi unui set de caști stereo Bluetooth™ HBH-DS220 cu un transfer audio bogat si clar, direct de pe telefonul tau. Sau poți transforma W910i într-un sistem mini stereo conectându-l la noul suport de birou MDS-65.

Cu ecranul sau larg și playerul Walkman puternic, W910i îți permite sa vizualizezi, sa redai sau sa asculți. Este un sistem de divertisment complet.