Wafku, un MMORPG Turn Based Tactic

Apropo.ro / 23.04.2008, 13:04
Francezii de la Ankama se apropie de final cu beta testing-ul jocului Wafku, continuarea haiosului MMORPG Dofus.

Francezii de la Ankama se apropie de final cu beta testing-ul jocului Wafku, continuarea haiosului MMORPG Dofus.

Ati auzit de Dofus? Mult prea putin mediatizat, acest MMORPG a fost premiat cu Bytten Ernie Award pentru “Cea mai buna grafica si Concept art in 2007” si “Premiul Publicului” la Festivalul de Jocuri Independente din 2006. Conform Agentiei Franceze pentru Jocuri Video, Dofus are peste trei milioane de jucatori inscris, numai din Franta.

Dofus este un Massively Multiplayer Online Role-Playing Game Tactic in care actiunea se desfasoara pe taramul Amakna (Ankama scris invers), iar cei care doresc sa incerce acest univers tip Manga, cu stil de lupta conform seriilor Final Fantasy (Tactic, Turn Based), o pot face gratis, inregistrandu-se aici. Jocul are si modul de Pay for Play, care iti ofera mai multe optiuni in joc, iteme mai bune si alte mici beneficii.

In continuarea acestui joc vine Wafku, iar cei de la Ankama vor lansa si o serie animata cu personaje din joc, pe internet.

Wafku ne prezinta o poveste interesanta unde un orc, pe nume Ogrest, aduna cele 6 oua Dorfus care, conform legendelor, indeplinesc orice dorinta posesorului lor. Toate acestea pentru o femeie. Realizand ca ea este interesata mai mult de puterea oualelor, Ogrest innebuneste si isi varsa furia pe lumea in care traieste, devenind un adevarat pericol pentru zeii. Dupa lupte apocaliptice, in care cei 12 zei pierd, orcul se retrage in varful muntilor, pe cel mai inalt pisc, de unde incepe sa planga fara a se mai opri, inundand aproape toata lumea de sub el. Astfel, Wafku este prezentata ca o planeta formata din mai multe insule, actiunea avand loc la 1.000 de ani dupa Dofus.

Pe site-ul oficial puteti citi mai multe informatii despre creaturile din joc,clasele de jucatori, sistemul de lupta, modul de scroll multidirectional intrun univers 3D izometric.

Precum predecesorului sau, Wafku va putea fi jucat atat gratis cat si sub modul Pay for Play, pe aceleasi principii intalnite in Dofus.

Daca sunteti fan jocurilor tip Fantasy (Manga) puteti urmari in galerie mai multe screenshoturi cu personajele din Wafku si cateva trailere video (ale jocului si ale seriei animate):

Trailer oficial Wafku
Prezentare personaj Yugo – Wafku Animated Series
Trailer video – Wafku Animated Series

 

Â