WAGS: Află totul despre clubul exclusivist al soţiilor şi iubitelor sportivilor profesionişti

De: Cătălina Matei / 28.07.2016, 15:41
WAGS: Află totul despre clubul exclusivist al soţiilor şi iubitelor sportivilor profesionişti
Reality-show-ul WAGS (Wives and Girlfriends of Sports Stars/Soţii şi iubite ale sportivilor celebri) revine la E! cu sezonul 2, care debutează vineri, 19 august, la ora 21:00.

 Episoadele săptămânale de 60 de minute, pline de momente dramatice, vor duce din nou telespectatorii pe culmile vieţilor unora dintre cei mai tari sportivi profesioniştii contemporani, din perspectiva femeilor care le stau alături. În cele 12 episoade, nou-venitele Sophia Pierson şi Tia Shipman se vor alătura vechilor WAGS: Sasha Gates, Barbie Blank, Autumn Ajirotutu, Nicole Williams, Natalie Halcro şi Olivia Pierson. Pătrundeţi şi mai adânc în lumea exclusivistă a acestor vedete şi obţineţi un punct de vedere unic asupra lumii sportului, odată cu începerea celui de-al doilea sezon din WAGS, care are premiera pe data de 19 august, la ora 21:00, doar la E!

Tia Shipman este model Elite Ford, a lucrat pentru mai mulţi clienţi, de la magazine de top, la brand-uri de make-up şi de modă şi a avut succes şi în industria entertainment-ului – a jucat în seriale TV celebre, ca Dragoste şi putere (CBS), Grandfathered (FOX) şi Betty cea urâtă (ABC) şi a apărut în nenumărate reclame. Tia a fost cuplată cu jucători de la Denver Nuggets şi Indianapolis Colts. Sophia Pierson este expert în stil şi frumuseţe şi actriţă şi este înrudită cu două dintre WAGS: este sora Oliviei Pierson şi verişoara lui Natalie Halcro. Sophia a avut o relaţie cu un jucător de la Tampa Bay Lightning.

În acest sezon revin:

Sasha Gates este regina grupului WAGS, măritată cu jucătorul Antonio Gates, de 8 ori participant la all-star game-ul NFL.

Autumn Ajirotutu l-a cunoscut pe Seyi Ajirotutu de la Philadelphia Eagles la colegiu, iar acum sunt căsătoriţi şi au fete gemene.

Barbie Blank a devenit celebră drept Diva WWE „Kelly Kelly” şi este măritată cu fostul jucător NHL Sheldon Souray, care a jucat recent la Anaheim Ducks.

Nicole Williams e un model de succes, care formează un cuplu cu Larry English de la Tampa Bay Buccaneers de 5 ani încoace.

Natalie Halcro şi Olivia Pierson sunt verişoare şi prietene foarte bune, devente celebre graţie numărului imens de fani pe care îl au pe Instagram şi au lansat împreună un blog de beauty şi fashion. Natalie e într-o relaţie cu suişuri şi coborâşuri cu Shaun Phillips, care a jucat la Denver Broncos, Tennessee Titans şi Indianapolis Colts, iar Olivia se iubeşte cu Marcedes Lewis, de la Jacksonville Jaguars.

În acest sezon, rivalitatea dintre iubite şi soţii se intensifică, iar certurile sunt la ordinea zilei, dinamica grupului fiind în continuă mişcare. Barbie este ocupată cu planificarea nunţii, dar planurile încep să i se destrame, după ce află că locaţia nunţii nu mai este disponibilă. Când spune, în sfârşit, „Da”, relaţia ei cu celelalte două soţii (Sasha şi Autumn) devine şi mai puternică, ceea ce îi pune în pericol prietenia cu iubitele şi duce la nenumărate certuri ierarhice.

În tot acest timp, Sasha încearcă să găsească un echilibru între carieră şi viaţa de familie (revine în industria muzicală), iar Autumn se concentrează pe căsnicia ei şi pe relaţiile complicate cu celelalte WAGS, în care avea încredere pe vremuri, dar despre care simte acum că i-au întors spatele. Sophia pune paie pe focul discordiei cu Autumn, discutând despre zvonurile conform cărora soţul acesteia din urmă (Seyi) ar fi înşelat-o. În paralel, iubitul Oliviei (Marcedes) începe să devină gelos şi flirtează cu cineva apropiat ei, iar Nicole – care e disperată să fie cerută de soţie de Larry – are parte de o vizită neplăcută: o veche cunoştinţă o avertizează în legătură cu acesta. În plus, Natalie şi Shaun au probleme serioase în relaţie şi trebuie să se hotărască dacă mai rămân sau nu un cuplu, mai ales că sunt o componentă importantă a grupului. Şi, în ciuda eforturilor ei de a nu se implica în scandaluri, nou-venita Tia descoperă că iubitul ei nu este atât de demn de încredere pe cât credea.

Nu pierdeţi niciun minut din poveste, pentru că E! vă oferă un loc în primul rând al spectacolului care începe în sezonul 2 din WAGS, care are premiera vineri, 19 august, la ora 21:00, doar la E!  În fiecare vineri va fi difuzat câte un episod. Şi nu rataţi online @WAGSonE, alăturându-vă discuţiei folosind hashtag-ul #WAGS.

WAGS este produsă de Machete Productions. Amber Mazzola şi Lori Gordon sunt producători executivi.

Despre WAGS

WAGS (Wives and Girlfriends of Sports Stars/Soţii şi iubite ale sportivilor celebri) este povestea lumii competitive, plină de adrenalină şi strălucitoare a femeilor frumoase şi independente care fac parte din clubul exclusivist al soţiilor şi iubitelor sportivilor profesionişti. Aceste WAGS joacă cel mai competitiv sport posibil: găsirea unui iubit sportiv şi păstrarea lui. Seria de succes marca E! urmăreşte un grup de prietene apropiate, între care există o ierarhie strictă, reguli nescrise şi o tonă de dramatism – cele care au mult-doritul inel pe deget şi un soţ cu un contract fiind cele care deţin toată puterea. Aceste femei fac mereu strategii şi îşi analizează mereu planurile, pentru a-şi păstra locul în rândul celorlalte WAGS şi pentru a-şi păstra stilul de viaţă luxos, care vine odată cu acest statut. Asta în timp ce aspiră la cariere proprii, în lumea modelling-ului, blogging-ului ori design-ului vestimentar. La fel ca în sport, trebuie să te asiguri că pui mâna pe trofeu (statutul de soţie, în acest caz) şi echipa aceasta ştie să joace bine de tot!