Walkman nou, noi surprize

Apropo.ro / 20.02.2006, 12:11
Walkman nou, noi surprize
Primul model de telefon Walkman, Sony Ericsson W800 trece la capitolul amintiri frumoase si pasionale de vreme ce urmasul GSM, W810 preia stacheta in cursa de alergare spre buzunarele muzicofililor. Surprizele? Toate butoanele pentru playerul audio sunt dispuse de acum intr-un singur

Primul model de telefon Walkman, Sony Ericsson W800 trece la capitolul amintiri frumoase si pasionale de vreme ce urmasul GSM, W810 preia stacheta in cursa de alergare spre buzunarele muzicofililor.

Surprizele? Toate butoanele pentru playerul audio sunt dispuse de acum intr-un singur loc, sub ecran, fiind si mai accesibile. Functioneaza in patru benzi de frecventa GSM si ofera transfer rapid de date prin tehnologia EDGE, adusa de Orange.

De altfel, ca si W800, fotografiaza la rezolutia de 2 megapixeli, dispune de conectivitati complete pentru „convorbiri” cu PC-ul, asculta posturile FM si reda formatele MP3 si AAC, atat de populare incat sunt destule. Cardul din dotare e suficient pentru 150 de melodii.

Muzica se opreste automat la primirea unui apel si reporneste imediat dupa finalizarea acestuia. Terminalul poate functiona si numai ca music player in ocaziile in care se cere inchiderea telefonului, cum ar fi in timpul zborului cu avionul. Imbracat in culoarea „Satin Black”, va ajunge in magazine in scurt timp.

Pret: nespecificat

www.SonyEricsson.com

Sursa: