Walter Zenga este dorit la Poli Timișoara

Apropo.ro / 23.05.2005, 10:19
Walter Zenga este dorit la Poli Timișoara
Consilierul președintelui clubului Poli Timișoara, Anton Doboș, a declarat, luni, ca se încearca cooptarea în staff-ul tehnic al formației pregatite de Cosmin Olaroiu a fostului antrenor stelist Walter Zenga, transmite corespondentul MEDIAFAX. Doboș a

Consilierul președintelui clubului Poli Timișoara, Anton Doboș, a declarat, luni, ca se încearca cooptarea în staff-ul tehnic al formației pregatite de Cosmin Olaroiu a fostului antrenor stelist Walter Zenga, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Doboș a menționat ca nu s-a stabilit înca ce prerogative ar putea avea Zenga la Poli Timișoara, dar ca spera sa se ajunga la un acord înaintea meciului de sâmbata, cu Poli Iași, din etapa a XXIX-a a Diviziei A.

Surse din cadrul clubului timișorean au precizat ca lui Zenga i se va propune postul de director tehnic al echipei Politehnica.

Referitor la aceasta posibilitate, Gigi Becali, patronul fostei echipe a lui Zenga a declarat: „Foarte bine. Care este problema? Ce daca o sa fie adversar în ultima etapa? Nu ma deranjeaza. Tot ce s-a scris în presa a fost o minciuna. Eu m-am desparțit de Zenga prietenește. A fost aici cu Massimo Pedrazzini, am stat, am vorbit, ne-am dat mâna și chiar mi-a urat succes. Au fost minciuni ca ne-am fi certat.”

Însa tehnicianul italian, care s-a casatorit, luni, cu Raluca Rebedea, cununia civila având loc la Primaria Sectorului 1 din București, a afirmat ca i se pare greu sa mai antreneze o alta echipa din România.

Atacantul Viorel Moldovan, care și-a reluat, luni, pregatirile dupa o accidentare, crede ca venirea lui Walter Zenga la Poli Timișoara ar putea fi benefica. „Sunt aspecte interesante, ramâne de vazut. Eu de-abia m-am întors, și aud pentru prima oara veștile legate de Zenga. Poate este o venire benefica pentru Timișoara”, a spus Moldovan.

Internaționalul român a menționat ca ar putea reveni pe teren abia la meciul cu Steaua, din ultima etapa a Diviziei A. „Din punct de vedere clinic, nu e rau. Trebuie sa o iau ușor-ușor, sa ajung la parametrii optimi, ca sa fiu apt pentru ultima etapa”, a subliniat Viorel Moldovan, care a menționat ca pâna la finalul acestei saptamâni se va hotarî daca va ramâne la Poli și în sezonul urmator.

Mediafax