Warner Bros. amână lansarea filmului „Salem’s Lot”, o adaptare după Stephen King, până în primăvara lui 2023

De: Nicoleta Lepădatu / 13.07.2022, 16:05
Warner Bros. amână lansarea filmului „Salem’s Lot”, o adaptare după Stephen King, până în primăvara lui 2023

„Salem’s Lot” va bântui publicul puțin mai târziu decât era planificat. Warner Bros. a mutat adaptarea lui Stephen King pe 21 aprilie 2023. Proiectul New Line era programat să aibă premiera pe 9 septembrie a acestui an, un coridor preferat pentru adaptările lui King, cum ar fi „It” (2017) și „It: Chapter Two” (2019).

Veteranul scriitor de scenarii de groază Gary Dauberman, cunoscut pentru filmele „It” și pentru că a fost la cârma producției „Annabelle Comes Home”, regizează, cu o distribuție care îi include pe Lewis Pullman, Makenzie Leigh, Alfre Woodard, John Benjamin Hickey, Bill Camp, Jordan Preston Carter și Pilou Asbaek.

Stephen King a publicat „Salem’s Lot” în 1975. Acțiunea cărții se concentrează pe un autor care se întoarce în orașul natal doar pentru a descoperi că locuitorii sunt transformați încet în vampiri. James Wan Michael Clear, Roy Lee și Mark Wolper sunt producători.

De asemenea, Warners a scos din program „The Last Train to New York”, un remake al hit-ului zombi coreean „Train to Busan”. Dauberman a scris scenariul cu Timo Tjahjanto regizor și James Wan producator.

Studioul a amânat și „House Party”, care ar fi trebuit să ajungă la HBO Max la sfârșitul acestei luni, pe 28 iulie, pentru o perioadă necunoscută încă. Reboot-ul îi are în rolurile principale pe Tosin Cole și Jacob Latimore. Studioul, care a lansat primele imagini în mai, nu a anunțat planuri de lansare pentru film în acest moment.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Lansarea filmului „Super Mario Bros.” a fost amânată până în 2023