Warren Buffet, bolnav de cancer la prostată

Apropo.ro / 18.04.2012, 09:41
Warren Buffet, bolnav de cancer la prostată
Investitorul multimiliardar american, Warren Buffet (81 de ani) a anunțat că suferă de cancer la prostată

Multimiliardarul american, Warren Buffet, în vârstă de 81 de ani, a anunțat că suferă de cancer la prostată, dar că viața lui nu este în pericol.

În urma unor analize, medicii au au constatat că maladia nu a afectat și alte organe.

Am fost diagnosticat cu cancer la prostată în stadiu 1. Vestea bună este că medicii m-au informat că starea mea de sănătate nu îmi pune cu nimic viața în pericol și nici nu mă va slăbi foarte mult”, a anunțat celebrul investitor într-un comunicat.

„Împreună cu medicii am căzut de acord asupra unui tratament de două luni pe bază de radiații obișnuite, și care va începe la mijlocul lunii iulie. Acest regim mă va împiedica să călătoresc în această perioadă, dar în afară de acest lucru, nu va schimba nimic activitățile mele cotidiene”, a menționat el. „Mă simt foarte bine – ca și cum aș fi în perfectă stare de sănătate – iar energia mea este la 100 la sută. Îi voi anunța pe acționari (acționarii trustului său, Berkshire Hathaway) imediat ce starea mea de sănătate se va schimba. Într-o zi, bineînțeles, se va întâmpla. Dar sunt convins că acea zi este departe”, a mai precizat multimiliardarul american.

Citește mai multe detalii despre Warren Buffet diagnosticat cu cancer la prostată, pe Mediafax.ro