Wayne Rooney își va relua antrenamentele

Apropo.ro / 23.08.2004, 11:56
Wayne Rooney își va relua antrenamentele
Atacantul formației engleze Everton, Wayne Rooney, a primit avizul medicilor de a-și relua antrenamentele, dupa ce s-a recuperat în urma unei fracturi la piciorul drept, informeaza, duminica, site-ul oficial al gruparii engleze, citat de AFP. "Medicul care l-a examinat a fost

Atacantul formației engleze Everton, Wayne Rooney, a primit avizul medicilor de a-și relua antrenamentele, dupa ce s-a recuperat în urma unei fracturi la piciorul drept, informeaza, duminica, site-ul oficial al gruparii engleze, citat de AFP.

„Medicul care l-a examinat a fost foarte mulțumit de rezultatele radiografiei, care indica faptul ca fractura este pe cale de vindecare”, a declarat medicul clubului Everton Mick Rathbone, care a menționat ca Rooney își va relua activitatea sportiva și va fi supus unui nou examen medical peste 15 zile.

Wayne Rooney nu va evolua în partidele pe care selecționata Angliei le va disputa cu echipele Austriei și Danemarcei, pe 4, respectiv 8 septembrie, în preliminariile Cupei Mondiale din 2006.

Mediafax