Website pentru pasionati

Apropo.ro / 07.04.2006, 10:58
Website pentru pasionati
O mana de oameni pasionati, din America, au deschis un portal dedicat motocicletelor Kawasaki. La adresa www.zx14.net pasionati "ghiulelelor" nipone pot citi despre modelele Kawa, dar si despre experienta americanilor in ceea ce priveste tuning-ul acestora. O optiune poate fi ZZR-1200,

O mana de oameni pasionati, din America, au deschis un portal dedicat motocicletelor Kawasaki. La adresa www.zx14.net pasionati „ghiulelelor” nipone pot citi despre modelele Kawa, dar si despre experienta americanilor in ceea ce priveste tuning-ul acestora.

O optiune poate fi ZZR-1200, un motor de tura foarte puternic, dar, in acelasi timp, agil. Dar cum niciodata nimic nu este de ajuns, baietii de peste Ocean i-au adus o serie de modificari menite sa-i imbunatateasca performantele si au postat toate experientele care le-au avut in acest sens. Ba mai mult prezinta calatoriile care le-au facut de-a lungul celor mai pitoresti sosele din SUA.

Cand vorbim de Kawasaki, vorbim si de fabulosul ZX-14. Acesta este „despicat” din toate unghiurile posibile pe acest site, din dorinta creatorilor sai de a oferi toate informatiile necesare de care un potential proprietar ar putea avea nevoie. Tot aici gasiti articole si sfaturi utile privind aceasta motocicleta. De asemenea, si credeti-ma i-am testat, cei care intretin site-ul va vor raspunde la orice intrebare legata de motocicletele Kawasaki in doar 24 de ore.

Citeste mai mult in ProMotor

Tags: