Weekend în București: Hotelurile reduc tarifele cu 50% la cazare

De: Carmen Ulian / 10.12.2014, 08:00
Weekend în București: Hotelurile reduc tarifele cu 50% la cazare
În cadrul programului ''Weekend în București'' desfășurat în luna decembrie, mai multe hoteluri din Capitală și-au redus tarifele la cazare, cu mic dejun inclus, la jumătate de preț.

Programul special „Weekend în București”, derulat de catre Federația Patronatelor din Turismul Românesc Românesc (FPTR) se află anul acesta la cea de-a III -a ediție. Este un program destinat sărbătorilor de iarnă, care se adresează tuturor categoriilor de turiști români, indiferent de statut sau buget.

Hotelurile din București vor reduce tarifele cu 50% pentru derularea acestui program în weekend-urile din luna decembrie, respectiv 5-7 decembrie 2014, 12-14 decembrie 2014, 19-21 decembrie 2014 cu peste 50%. Taxa hotelieră se achită la recepția hotelului unde vă cazați.

Pentru aceasta editie tarifele maximale sunt urmatoarele:

Hotel 4*: 259 lei/pers (2 nopți cazare cu mic dejun/loc în cameră dublă)

Hotel 3*: 199 lei/pers (2 nopți cazare cu mic dejun/loc în cameră dublă)

Hotel 2*: 159 lei/pers (2 nopți cazare cu mic dejun/loc în cameră dublă).

Scopul programului este promovarea Capitalei ca pe o destinație de Crăciun, atragerea unui număr de 50.000 de turiști în luna decembrie veniți special pentru acest program, punerea în valoare a patrimoniului cultural și turistic al Capitalei, într-o manieră inedită, prin marcarea în teren a trei trasee ce străbat zonele cu cea mai bogată încărcătură istorică și turistică, atragerea într-o primă fază a turiștilor din țară, iar ulterior și din străinătate, creșterea gradului de ocupare în hotelurile din București.

Turiștii pot vizita Bucharest Christmas Market, pot face turul pietonal ”Descoperă Bucureștiul pe jos”, pot face un tur al barurilor din Centrul Vechi, Cocktail safari. Mai multe detalii aici.