Weekend special de 1 decembrie la Antena 1

Apropo.ro / 24.11.2008, 00:00
Weekend special de 1 decembrie la Antena 1
Postul din Băneasa începe weekend-ul prelungit dedicat zilei naţionale cu un film turnat în România – ”Lovitură de maestru”, în a cărui distribuţie se regăsesc foarte mulţi actori români.

Alături de Steven Seagal joacă şi proaspăta mămică Ileana Lazariuc. Pe 30 noiembrie, zi de votare, ”Divertis Mall” prezintă o ediţie specială dedicată acestui eveniment, în care invitatul de la News Café va fi Valentin Stan. La puţin timp după închiderea urnelor, ”Animat Planet” revine cu o ediţie specială, o porţie dublă de animaţie parodică.

Pe 1 decembrie, Antena 1 oferă o ediţie specială de trei ore a emisiunii “’Neatza cu Răzvan şi Dani”. Vlăduţ, bucătarul emisiunii, va încerca să facă în platou, în direct, cea mai mare mămăligă. În acelaşi timp, braşovenii sînt hotărîţi să stabilească recordul la categoria “Cel mai mare cazan de vin fiert”. Iar Viorica şi Ioniţă din Clejani îi vor ”încălzi” pe invitaţii matinalilor cu multă muzică şi voie bună.

Mădălin Ionescu va aduce în studio, în cadrul ediţiei speciale a emisiunii “Acces direct”, protagoniştii celor mai interesante recorduri “made in Romania”. Şi vom asista la o serie de reuniri senzaţionale: membrii unei trupe muzicale, în mare vogă în urmă cu opt ani, vor cînta din nou împreună, iar în platou vor fi invitate şi cupluri din showbiz care au făcut istorie la un moment dat.

Seara, Antena 1 transmite meciul Steaua – Unirea Urziceni, iar apoi Dan Capatos va vorbi la ”Un show păcătos” cu cele mai controversate personaje mondene ale momentului.