Weekendul iubirii: Filme speciale de Ziua Îndrăgostiţilor

De: Cristiana Trifu / 22.01.2018, 13:53
Weekendul iubirii: Filme speciale de Ziua Îndrăgostiţilor
În luna februarie, iubirea pluteşte în aer, iar DIVA o împărtăşeşte publicului său, cu ajutorul filmelor speciale de Ziua Îndrăgostiţilor. Premiere în România, actori celebri - printre care Rebecca Romijin, Jerry O’Connell, Amy Smart sau Adrian Grenier - şi titluri emoţionante vă invită în faţa ecranului, în Luna Iubirii.

Pe parcursul lunii, duminica la 16:00, DIVA ne propune filme romantice de excepţie. Pe 4 februarie urmărim povestea Jessicăi, o mamă singură, proprietara unui restaurant în pragul falimentului, care găseşte inspiraţia de care avea nevoie atunci când prietenul ei din liceu, Chase, jucător profesionist de baseball, se întoarce în oraş, în filmul dramatic Partida perfectă, cu Nikki Deloach şi Andrew W. Walker. Un alt film în premieră în România este Zilele îndrăgostiţilor, pe 18 februarie, despre un director executiv workaholic (Nicky Whelan), care retrăieşte aceeaşi zi de Sfântul Valentin iar şi iar, până ce găseşte bărbatul potrivit pentru ea.

Pe 10 şi 11 februarie la DIVA este Weekendul iubirii, începând de la ora 12:00. Vom urmări Dragoste la prima vedere (premieră în ţara noastră, sâmbătă, 10 februarie, de la 16:00), un film romantic cu Amy Smart şi Adrian Grenier, despre o tânără dezamăgită în iubire, care găseşte la metrou telefonul unui necunoscut chipeş şi porneşte în căutarea acestuia şi a sinelui.
Duminică, 11 februarie, de la ora 16:00, în premiera Dragoste la Paris, cu Rebecca Romijin şi Jerry O’Connell, o tânără revine la Paris după douăzeci de ani şi începe o călătorie romantică de redescoperire, când ia din nou legătura cu prima ei dragoste.

Sărbătoriţi, aşadar, iubirea alături de DIVA şi filmele speciale de Ziua Îndrăgostiţilor, cu actori celebri:

Partida perfectă – 4 februarie, la 16:00
Sfaturi de Sf. Valentin  – 10 februarie, la 12:00
Reţeta dragostei – 10 februarie, la 14:00
Dragoste la prima vedere – 10 februarie, la 16:00
Aşa cum eşti – 11 februarie, la 12:00
Partida perfectă – 11 februarie, la 14:00
Dragoste la Paris – 11 februarie, la 16:00
Zilele îndrăgostiţilor – 18 februarie, la 16:00