Wella ne prezinta trendurile 2008

Apropo.ro / 03.12.2007, 17:25
Wella ne prezinta trendurile 2008
Wonderland, Mineral Splendor, Factory Lyrics si Couture Allure sunt cele 4 trenduri traduse in patru mesaje cheie, adresate parului.

Perfectiunea, maestria, detaliile, arta, pasiunea sunt doar cateva obiectivele pe care Wella doreste sa le transpuna in trendurile in coafura pentru 2008. Wonderland, Mineral Splendor, Factory Lyrics si Couture Allure sunt cele patru trenduri traduse in patru mesaje cheie, adresate parului.

Wonderland – este povestea despre culori, oameni, flori, romantism. Asemeni zanelor de poveste parul se poarta despletit, rebel, lasat liber in bataia vantului. Culoarea este deschisa, naturala si calda. Parul buclat si ondulat va adauga delicatete persoanei ce le poarta. Parul va fi de asemenea pufos si pudrat ca vata de zahar.

Mineral Slpendor – litera C este punctul pe "i" al trendului. Taietura in C folosita la breton sau ceafa va darui parului o densitate delicata si fluida. Culorile metalice – reci si calde – puse in valoare de tehnici de precizie invaluie parul intr-o stralucire splendida. Chihilimbar, bronz, cenusa, auriu mat. Pentru o opulenta radianta si rafinata.

Factory Lyrics – reprezinta realiatatea cotidiana rasturnata. Parul tine cont de glasul orasului. Parul este de o perfectiune imperfecta. Negru ca smoala si petrol lucios sunt culorile must. Abunda contrastele, tunsorile grafice, sparte cu forme asimetrice. Texturile impuse: drepte sau ondulate. In plus, mixul de culoare este vital, iar paleta de nuante are alburi prafuite si negru fumuriu.

Couture Allure – in era Urban couture, designerii redefinesc proportiile si recreeaza realitatile. Este o oda adusa volumelor. Forma parului este structurata, grafica. Un adevarat omagiu adus tehnicii bob, dar adaptata sec XXI. Tunsorile sunt puternice si indraznete. Negrul si rosul domina si dau stralucire. Stilul, tunsoarea si culoarea sunt o sinergie exceptionala.