Wellness Festival va avea loc pe 28, 29 şi 30 septembrie. Acces gratuit

De: Cristiana Trifu / 19.09.2018, 12:13
Wellness Festival va avea loc pe 28, 29 şi 30 septembrie. Acces gratuit
Cu multe noutăţi şi programe susţinute de unii dintre cei mai importanţi traineri români şi internaţionali, primul eveniment multidisciplinar de lifestyle şi wellbeing din România revine cu o nouă ediţie, plină de clase interesante şi noutăţi din domeniu.

Wellness Festival va avea loc în perioada 28-30 septembrie la ARCUB, Hanul Gabroveni, pe strada Lipscani nr. 84 – 90 şi îşi propune să ofere participanţilor experienţe interesante, în programele dezvoltate astfel încât să răspundă nevoilor şi cerinţelor fiecăruia. Ediţia din acest an va fi una mult mai extinsă la nivel de clase şi de conţinut, acoperind mai multe domenii complementare, integrate în conceptul de wellbeing.

Dezvoltat în jurul a 5 piloni principali – nutriţie, lifestyle, personal care, fitness şi tehnologie aplicată acestora – evenimentul aduce împreună experienţa a 15 instructori şi traineri atât din România, cât şi din afara ţării, specializaţi în diferite şcoli de Yoga, în Pilates, Posturologie, Ayurveda, Capoeira, Gyrokinesis. Printre aceştia se numără Julio Papi, Dr. Ravi Kumar Dowluru, Lucrezia Caricola, Christiane Reiter, Carlos L’Abbate, Dimi Butilcă, Avisek Majumdar, Florin Cujbă, Monica Petrică, Denis Dochioiu, Tiberiu Vintiloiu, Ovidiu Atanasiu, Dan Dumitrescu, Mircea Nicoară.

Invitatul principal al ediţiei din acest an este Ty Landrum, unul dintre cei mai importanţi profesori de Ashtanga din lume. Ty va susţine un workshop de 3 zile în cadrul festivalului. Licenţiat în filosofie, Ty Landrum conduce Yoga Workshop în Boulder, Colorado (studioul înfiinţat de Richard Freeman şi Mary Taylor, sub îndrumarea cărora a şi studiat).

Instructorilor li se alătură speakeri şi experţi din zona de nutriţie, ca Chef Alex Cîrţu, Health Coach Sorina Fredholm sau medicul nutriţionist Anamaria Iulian, care vor oferi informaţii utile din ariile lor de competenţă. In plus, participanţii vor găsi la festival şi spaţii special amenajate, printre care un Wellness Café si un Wellness Shop, care va gazdui o selecţie de produse organice, cărţi de specialitate sau gadgeturi asociate unui stil de viaţă activ.

Accesul la festival este gratuit, cu excepţia claselor de fitness. Cei care doresc să participe la festival pot achiziţiona atât pachetul complet, care acoperă toate clasele şi evenimentele ce se vor desfăşura pe durata weekendului, începând de vineri, 28 septembrie, de la ora 18:00, cât şi bilete doar pentru accesul la anumite clase. Mai multe detalii pe site-ul evenimentului http://wellnessfestival.ro/ sau pe pagina de Facebook.

Evenimentul se desfăşoară în clădirea istorică Hanul Gabroveni şi este organizat în parteneriat cu Primăria Capitalei prin ARCUB, spaţiul fiind pus în întregime la dispoziţia participanţilor pentru clase, evenimente, prezentări şi socializare. Participanţii beneficiază de toate facilităţile necesare, printre care se numără vestiare, saltele etc., iar pentru cei mici va fi creat un loc special de joacă supravegheat.

Wellness Festival este o platformă creată de echipa care organizează şi unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică din România, Summer Well. Este un eveniment dezvoltat în jurul conceptului de „viaţă sănătoasă”, atât din punct de vedere al nutriţiei, cât şi al programelor şi disciplinelor practice de sport funcţional, al tratamentelor, produselor şi tehnologiilor de ultimă oră. În plus, Wellness Festival este şi o platformă pentru informarea şi promovarea unui stil de viaţă sănătos. La prima ediţie, desfăşurată în toamna anului 2017, printre speakeri şi instructori s-au numărat Andreea Raicu, Julio Papi, Andrei Roşu, Avisek Majumdar.