Wenger: Acordul lui Rooney ar putea duce la trucarea unor meciuri

Apropo.ro / 12.09.2004, 16:42
Wenger: Acordul lui Rooney ar putea duce la trucarea unor meciuri
Antrenorul formației Arsenal Londra, Arsene Wenger, considera ca acordul dintre fostul atacant al echipei Everton, Wayne Rooney, și gruparea Manchester United ar putea duce la aranjarea unor meciuri, a anunțat, sîmbata, cotidianul "Daily Mail", citat de AFP. Rooney a

Antrenorul formației Arsenal Londra, Arsene Wenger, considera ca acordul dintre fostul atacant al echipei Everton, Wayne Rooney, și gruparea Manchester United ar putea duce la aranjarea unor meciuri, a anunțat, sîmbata, cotidianul „Daily Mail”, citat de AFP.

Rooney a fost transferat de la Everton la Manchester United în schimbul sumei de 27 de milioane de lire sterline. În contractul fotbalistului cu gruparea din Manchester exista o clauza potrivit careia clubul Everton va primi un milion de lire sterline pentru fiecare titlu de campioana pe care Manchester United îl va cîștiga în urmatoarele patru sezoane.

„Este îngrijorator. Everton ar putea sa ajunga în situația de a cîștiga un milion de lire sterline, daca Manchester United va obține titlul. Daca nu mai au nimic de pierdut, cei de la Everton ar putea sa se lase învinși”, a afirmat Arsene Wenger.

Tehnicianul francez a menționat ca acordurile care au clauze precum cea din contractul lui Rooney creeaza suspiciuni. „Cred ca nu ar trebui sa se permita realizarea a astfel de contracte”, a spus Wenger.

Mediafax