Wenger: Sunt multumit de prima repriza

Apropo.ro / 13.12.2007, 10:52
Wenger: Sunt multumit de prima repriza
Antrenorul echipei Arsenal Londra, Arsene Wenger, a declarat ca este multumit de prestatia elevilor sai din prima repriza

Antrenorul echipei Arsenal Londra, Arsene Wenger, a declarat, miercuri, dupa victoria in fata Stelei, scor 2-1, din ultima etapa a grupei H a Ligii Campionilor, ca este multumit de prestatia elevilor sai din prima repriza.

"Sunt multumit de prima repriza, a fost buna din punct de vedere fizic. Am avut multe ocazii, iar Van Persie a facut o prima parte buna", a spus Wenger.

Olandezul Robin van Persie s-a declarat multumit de evolutia din meciul cu Steaua. "Sunt foarte multumit, am fost pregatit bine din punct de vedere fizic", a spus Van Persie, in timp ce atacantul danez Nicklas Bendtner a afirmat: "Sunt bucuros ca am inscris. E bine pentru mine, deoarece nu jucasem foarte mult in acest sezon".

Wenger: Nu cred ca Lehmann putea face mare lucru la golul Stelei

Arsene Wenger nu crede ca portarul Jens Lehmann ar fi putut face mare lucru la golul marcat de Dorel Zaharia.

"Am fost bine organizati si increzatori, desi poate ca n-am fost atat de eficienti in fata portii. In partea a doua am scazut in joc, motivul principal fiind de ordin fizic, Diaby, Van Persie sau Song nejucand la acest nivel de ceva vreme. Nu cred ca Lehmann putea face mare lucru la golul Stelei. Am avut o prima repriza buna, echipa a fost vie, dar mai tacuta in partea a doua. N-am terminat primii in grupa, asa ca va fi o tragere la sorti interesanta. Runda urmatoare va fi ca in cupa, cred ca putem bate pe oricine, am mare incredere in jucatori", a spus Wenger.

Antrenorul FC Steaua, Marius Lacatus, crede ca daca ar fi fost mai atenta, echipa sa putea marca si golul egalarii. "Am jucat foarte bine in repriza a doua, dar n-am reusit sa obtinem remiza. In prima parte am fost foarte slabi, n-am creat niciun fel de probleme, am facut prea multe greseli. Am incercat mai mult dupa pauza si am fost aproape de egalare. Poate daca eram mai atenti puteam marca si golul doi. Am jucat in fata unei echipe mari, cu un atac foarte bun, iar Arsenal a castigat meritat. Nu ne-a fost frica, dar poate ca am aratat prea mult respect adversarului. Le-am spus jucatorilor si inainte de meci, si la pauza, ca n-au nimic de pierdut. Felul in care am jucat cu Arsenal in a doua repriza si modul in care am dominat Slavia Praga arata ca am fi meritat poate sa avem mai multe puncte, dar asta e fotbalul", a spus Lacatus.

Alte articole pe aceeasi tema:
Lacatus: Ne-am temut prea mult de adversari
Infrangere onorabila