Whitney Houston a murit în cadă, confirmă medicii legiști

Apropo.ro / 14.02.2012, 12:30
Whitney Houston a murit în cadă, confirmă medicii legiști
Medicii legiști americani au finalizat, duminică, autopsia cântăreței Whitney Houston, însă cauza morții va fi cunoscută abia după efectuarea unor teste toxicologice.

Medicii legiști americani au finalizat, duminică, autopsia cântăreței Whitney Houston și au confirmat informația potrivit căreia artista a fost descoperită decedată în cada din camera ei de hotel din Beverly Hills, însă cauza morții va fi cunoscută abia după efectuarea unor teste toxicologice.

Ed Winter, directorul adjunct al Institutului de medicină legală din Los Angeles, a refuzat să comenteze o serie de speculații apărute în presă, potrivit cărora Whitney Houston, în vârstă de 48 de ani, s-ar fi înecat în cada din camera ei de hotel, după ce ar fi consumat droguri și alcool: „Nu voi face niciun comentariu despre medicamentele sau rețetele prescrise pe care le-am obținut”.

„Voi spune doar că a fost descoperită, într-adevăr, în cadă. Cred că cineva a scos-o din cadă și apoi paramedicii au aplicat procedura de resuscitare cardiopulmonară”, a precizat Ed Winter, citat de Reuters.

El a precizat, totodată, că testele toxicologice, care vor avea nevoie de șase sau chiar opt săptămâni pentru a fi finalizate, vor fi necesare pentru a determina factorul, dacă a existat vreunul, precum medicamente sau alcool, implicat în decesul cântăreței.

Citește mai multe detalii despre cauza morții lui Whitney Houston, pe Mediafax.ro