Whitney Houston e falita!

Apropo.ro / 24.01.2012, 14:43
Whitney Houston e falita!
Cantareata Whitney Houston este falita si se straduieste sa revina in lumina reflectoarelor, dupa ce si-a cheltuit averea de 100 de milioane de dolari.

Whitney Houston si-a cheltuit averea de 100 de milioane de dolari! Fosta cantareata, care se pregateste sa revina pe marile ecrane in filmul "Sparkle", alaturi de popstar-ul Jordin Sparks, are mari probleme financiare.

Artista in varsta de 48 de ani, care in sfarsit si-a depasit dependenta de cocaina, si-a cheltuit toata averea si este sustinuta financiar de casa de discuri Arista, care i-a virat in cont un avans pentru viitorul ei album. 

Jordin Sparks si Whtiney Houston

"Averea lui Whitney s-a dus. Oamenii influenti din industria muzicala o sustin, iar casa ei de discuri pompeaza bani pentru noul ei album, despre care nu se stie cand va fi lansat", a declarat o sursa citata de Daily Mail.

"Ar ramane pe drumuri daca nu ar fi oamenii care o ajuta. Este complet falita. A sunat pe cineva la un moment dat sa ceara 100 de dolari, e atat de trist. Ar trebui sa aiba avere precum Mariah Carey, dar este leftera", a mai spus sursa.