Whitney Houston, nazuri de diva in avion

Apropo.ro / 13.10.2011, 13:51
Whitney Houston, nazuri de diva in avion
Whitney Houston a renuntat la droguri, dar nu si la fitele de vedeta. Cantareata a reactionat bizar cand echipajul avionului in care se afla si ea le-a cerut pasagerilor sa foloseasca centurile de siguranta.

Whitney Houston a fost la un pas sa „zboare” din avion, ieri, pentru ca a refuzat sa poarte centura de siguranta in momentul decolarii.

Echipajul de zbor de pe aeronava companiei Delta Airlines le-a cerut pasagerilor sa respecte regulile de siguranta, insa Whitney Houston a considerat probabil ca nu se cuvine sa fac acest lucru cot la cot cu oamenii obisnuiti din jurul ei.

Dupa ce s-a urcat in avion, ieri, in Atlanta, Whitney a fost abordata de un insotitor de zbor, care a incercat sa ii explice cum sa isi ataseze centura de siguranta.

Atat i-a trebuit cantaretei pentru a rabufni! Ea si-a luat atitudinea de vedeta si s-a certat cu stewardul pana cand a treia persoana a intervenit si i-a pus in vedere divei ca daca nu se potoleste va trebui sa coboare din avion.

Whitney Houston s-a enervat in avion

In cele din urma, ea i-a permis insotitorului de zbor sa ii fixeze centura, iar avionul a decolat apoi conform planului.

Surse din apropierea lui Whitney Houston au declarat pentru TMZ ca ea nu se afla sub influenta drogurilor sau a alcoolului si ca a avut doar o reactie exagerata pe fondul stresului de a fi pierdut anterior un zbor catre Detroit, unde trebuia sa filmeze pentru o noua pelicula in care va aparea.

Fitele de avion se poarta si la noi! Nu cu mult timp in urma, cantareata Inna si-a pierdut cumpatul in avionul care trebuia sa o duca in Barcelona, pentru ca pasagerii se deplasau in jurul ei si probabil ca ii perturbau „aura” de diva.