Whitney Houston, omorâtă de asasini plătiţi!

Apropo.ro / 09.01.2013, 11:27
Whitney Houston, omorâtă de asasini plătiţi!
Paul Huebel, detectivul din Chicago care susţine ca moartea lui Whitney Houston nu a fost una accidentală, a reconstituit ultimele clipe de viaţă ale divei.

La sfârşitul lunii decembrie, detectivul american Paul Huebel susţinea ca Whitney Houston nu a pierit înecată în cada în urma unei supradoze de cocaină, marijuana şi Xanax, ci ucisă de doi asasini trimişi pe urmele ei de traficanţii de droguri cărora le datora 1,5 milioane de dolari.
Acum, Huebel, care a mers cu probele la FBI, susţine că a reuşit să reconstituie ultimele clipe de viaţă ale cântaretei. Potrivit detectivului, în ziua morţii, Whitney a fost lăsată singură în camera ei preţ de 45 de minute. Atunci au intrat peste ea în camera cei doi, care s-ar părea că primiseră sarcina de a scoate banii de la cântăreaţă. Lucrurile ar fi scapat de sub control, însă, iar Whitney ar fi fost ucisă din „greşeală”, dupa ce a fost băgată cu capul în apa din cadă. „Whitney trebuia speriata, nu ucisă. Băieţii au dat dovada de exces de zel şi au omorât-o. Rănile de pe trupul lui Whitney sunt rănile cuiva care s-a luptat mai ceva ca într-un meci de box. Avea vânătai pe braţe, pe umeri, buza superioară tăiată, răni pe nas, pe frunte. E clar ca s-a luptat pentru viaţa ei”, a adaugat detectivul.