Whitney Houston se întoarce într-un film de televiziune, dar nu toată lumea e mulţumită (Video)

Apropo.ro / 19.01.2015, 18:51
 Whitney Houston se întoarce într-un film de televiziune, dar nu toată lumea e mulţumită (Video)
Postul de televiziune Lifetime Channel a pregătit anul trecut un film biografic despre viaţă cântăreţei Whitney Houston. Deşi, la o prima vedere, proiectul pare perfect pentru a omagia o mare artistă, familia lui Whitney s-a opus. De ce? Vă spunem noi.
Whitney Houston şi-a pierdut viaţa pe 11 feburarie 2012 când s-a înecat accidental în cada din baia luxosului hotel The Beverly Hilton Hotel în Los Angeles. Pierderea ei a fost un moment dur pentru fanii care i-au urmărit carieră de-a lungul celor 25 de ani de activitate, dar, cu siguranţă, nimic nu se poate măsură cu durerea pe care a simţit-o familia. 
  
La aproape doi ani de la moartea lui Whitney, Lifetime Channel, canalul de divertisment şi ficţiune pentru femei din Statele Unite, a pregătit un film biografic care a luat prin surprindere pe toata lumea. Inclusiv, Cissy Houston, mama artistei, a făcut tot posibilul să oprească acest proiect, însă, nu a reuşit. 
 
 
Ieri seară, filmul „Whitney” a avut premieră, fapt care a determinat familia să emită un comunicat de presă prin care se dezic de acest film care în viziunea lor ” e o dezamăgire fără de care am fi putut să trăim.” Comunicatul mai specifică şi faptul că ” acest demers creativ în detrimentul unei femei, care azi nu mai are voce, miroase a fals grosolan. Miroase a sclavie, o sclavie a unei industrii care mâine îţi va face şi ţie acelaşi lucru.” Nici fanii n-au luat cu inimă împăcată portretul artistei din film, susţinând că acesta nu arată decât partea de decadentă a artistei. Pe Twitter, mesajele împotrivă filmului au început să curgă imediat după premieră. 
 
Filmul „Whitney” a fost regizat de Angela Bassett, actriţă care a portretizat-o pe Tina Turner în filmul „What’s Love Got to Do with It.