Will Poulter se alătură distribuției filmului Marvel „Guardians of the Galaxy Vol. 3” în rolul lui  Adam Warlock

De: Nicoleta Lepădatu / 12.10.2021, 10:58
Will Poulter se alătură distribuției filmului Marvel „Guardians of the Galaxy Vol. 3” în rolul lui  Adam Warlock

Will Poulter (”Midsommar”) a obținut rolul lui Adam Warlock în „Guardians of the Galaxy Vol. 3”, pe care regizorul și scenaristul James Gunn urmează să înceapă să-l filmeze în câteva sătpămâni.

„Bun venit în familia Guardians, Will Poulter”, a postat James Gunn luni pe Twitter. „Ești un actor uimitor și un tip minunat. Ne vedem peste câteva săptămâni. ”

Will Poulter, născut în Marea Britanie, și-a făcut debutul cinematografic în filmele ”Son of Rambow” din 2007 și în ”The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader”. Cu toate acestea, majoritatea publicului își amintește mai întâi de el ca fiind adolescentul ciudat din ”We’re the Millers”, din 2013, care este mușcat de testicule de o tarantulă. Poulter a jucat, de asemenea, roluri remarcabile în franciza ”The Maze Runner” și ”The Revenant” din 2015, iar în prezent poate fi văzut în seria limitată ”Dopesick” de pe Hulu.

James Gunn a sugerat introducerea lui Adam Warlock încă din ”Guardians of the Galaxy Vol. 2 ”, după ce Ayesha (Elizabeth Debicki), conducătorul poporului suveran, creează o ființă pe care o numește „Adam”, cu scopul de a distruge Gardienii galaxiei.

Personajul a apărut pentru prima dată la sfârșitul anilor 1960 / începutul anilor 1970, fiind creat într-un cocon specializat pentru a fi, efectiv, omul perfect. Puterile sale – zbor, super-forță, regenerare, manipulare a energiei – sunt cuprinzătoare și rivalizează cu cele mai puternice personaje Marvel create vreodată.

Distribuția completă a „Gardienilor” se așteaptă să revină pentru a treia parte, inclusiv Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper (ca voce a lui Rocket) și Vin Diesel (ca voce pentru Groot) .

”Guardians of the Galaxy Vol. 3” are premiera programată pe 5 mai 2023.

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: Gardienii Galaxiei, cu Chris Pratt şi Zoe Saldana