Will Smith a dezvaluit detaliile unui film, fara sa vrea

De: Dragos Tanase / 09.12.2007, 18:04
Will Smith a dezvaluit detaliile unui film, fara sa vrea
Starul hollywoodian Will Smith a dezvăluit detaliile următorului său film, "Legenda vie", fără să vrea, chiar înainte de lansare.

Starul hollywoodian Will Smith i-a produs un soc producatorului celui mai recent film al sau, "Legenda vie", cand, in timpul unei conferinte de presa organizata inainte de lansarea acestuia, a dezvaluit finalul productiei, informeaza Reuters.

Vorbind la o conferinta de presa care a avut loc la Tokyo, Smith a dezvaluit fara sa vrea detalii ale intrigii filmului sau, determinandu-l pe coproducatorul si coscenaristul productiei "Legenda vie", Akiva Goldsman, sa tipe: "Nu le da finalul!".

Goldsman s-a prefacut apoi ca este surprins, dar a fost prea tarziu, iar organizatorii conferintei au rugat reprezentantii presei sa nu dezvaluie amanuntele aflate pentru a nu strica placerea cinefililor.

Smith joaca in acest film, alaturi de fiica sa Willow, rolul unui cercetator care se lupta cu un virus creat de om. "Legenda vie" este o adaptare a romanului cu acelasi titlu scris de Richard Matheson in 1954.

Filmul va avea premiera simultan in Statele Unite si Japonia, pe 14 decembrie.