Will Smith, colaborare cu rapperul Kanye West

Apropo.ro / 13.02.2015, 17:54
Will Smith, colaborare cu rapperul Kanye West
Actorul american Will Smith, în vârstă de 46 de ani, i-a făcut pe fanii lui să genereze o veritabilă frenezie pe reţelele de socializare, joi, după ce a sugerat că ar putea să lanseze din nou un album muzical, după o pauză de 10 ani, la care va colabora cu rapperul Kanye West.
Precedentul material discografic lansat de Will Smith s-a intitulat „Lost and Found” şi a apărut pe piaţă în anul 2005, informează contactmusic.com.
 
Într-o conferinţă de presă organizată la Londra cu ocazia unei proiecţii speciale pentru presă a noului său film, „Focus”, starul hollywoodian a dezvăluit că a mers de curând într-un studio de înregistrări alături de rapperul Kanye West şi că a început să accepte sfaturi de la fiul său în vârstă de 16 ani, Jaden.
 
„Am mers într-un studio de înregistrări cu Kanye. Mă gândesc la această posibilitate. O explorez”, a declarat Will Smith.
„Nu sunt încă sigur în legătură cu ceea ce voi face, dar explorez această posibilitate. Sunt într-o perioadă creativă. Fiul meu îmi spune că ar trebui să scriu pe o foaie de hârtie lucrurile care nu îmi plac. Nu pot să scriu versuri şi apoi să mă opresc, trebuie să continuu şi să le scriu pe toate. Nu am lucrat niciodată în acest stil înainte, dar cred că s-ar putea să fac o încercare”, a adăugat el.
 
Foto: Publimedia – Shutterstock
 
În cel mai recent film al său, „Focus”, actorul Will Smith joacă rolul unui fost condamnat care ia sub aripa lui protectoare o femeie tânără şi atrăgătoare, interpretată de Margot Robbie, însă lucrurile se complică în momentul în care cei doi încep o relaţie amoroasă, scrie Mediafax.
 
Acesta este primul rol principal pe care Will Smith îl interpretează după eşecul suferit cu filmul „After Earth” (2013), un lungmetraj desfiinţat de critici şi evitat de public. Actorul a recunoscut, de altfel, că a fost extrem de afectat de eşecul înregistrat de acest film în box office-ul nord-american.