Will Smith divorteaza de Jada Pinkett-Smith dupa 13 ani de mariaj?!

Apropo.ro / 24.08.2011, 09:56
Will Smith divorteaza de  Jada Pinkett-Smith dupa 13 ani de mariaj?!
Actorii Will Smith si Jada Pinkett-Smith infirma zvonurile conform carora ar divorta, desi se aude ca au hotarat sa locuiasca separat.

In ciuda zvonurilor potrivit carora Will Smith si Jada Pinkett-Smith s-ar desparti, cei doi au continuat sa se afiseze impreuna la diferite evenimente mondene.

„Nu vrem sa discutam pe acest subiect si sa dam apa la moara speculatiilor presei. Zvonurile referitoare la despartirea noastra sunt complet neadevarate. Suntem in continuare impreuna si mariajul nostru este intact”, au declarat cei doi intr-un comunicat.

Publicatia InTouch Weekley a scris despre posibila despartire a celor doi actori care formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood.

Will si Jada s-au casatorit in 1997 si au impreuna trei copii: Jaden, 13 ani, Willow, 10 ani, si Trey, 18 ani, celd in urma fiind fiul lui Will dintr-o casnicie anterioara cu Sheree Zampino (mariaj ce a durat 3 ani).

Cei doi s-au cunoscut in perioada in care Will filma pentru „The Fresh Prince of Bel Air„. Despre mariajul sau a vorbit pentru prima data in emisiunea „The Ellen DeGeneres Show” cand a afirmat ca „divortul nu este o optiune”.

Will Smith si Jada Pinkett

Will Smith si Jada Pinkett raman in continuare un cuplu de indragostiti

„Am aflat ca divortul nu este o optiune. Este simplu. Cred ca in LA ai foarte multe optiuni. Asta e problema la acest oras. O mare parte a succesului pentru mine si Jada este aceea ca ne mai rupem de aceste optiuni”, a declarat Smith.

Will Smith a mai vorbit apoi despre secretul casatoriei lor bazat pe incredere, intelegere, dragoste si multa comunicare. In plus, viata sexuala a avut mereu un rol important si nu s-au dat inapoi de la a face sex acolo unde isi doresc, fie chiar si in locuri publice.

De curand, Will a fost fotografiat la Miami de catre paparazzi fara verigheta la mana. Cine il cunoaste pe Will stie ca nu o poarta mereu pe deget. Asadar, acesta nu este un motiv pentru a ne gandi ca ei divorteaza.

Fiind unul dintre cele mai longevive si frumoase cupluri de la Hollywood era de asteptat sa fie atins de speculatiile nefondate ale paparazzilor americani.