Will Smith îi cere scuze lui Chris Rock pentru palma de la Oscar: „Am exagerat și am greșit”

De: Nicoleta Lepădatu / 29.03.2022, 07:55
Will Smith îi cere scuze lui Chris Rock pentru palma de la Oscar: „Am exagerat și am greșit”

Will Smith și-a cerut scuze după ce l-a pălmuit pe Chris Rock pe scena Oscarurilor duminică seară.

„Violența în toate formele ei este otrăvitoare și distructivă. Comportamentul meu la Premiile Academiei de aseară a fost inacceptabil și nu a avut nicio scuză. Glumele pe seama mea fac parte din job, dar o glumă despre o problemă medicală a Jadei a fost prea mult pentru mine și am reacționat emoțional”, a scris Smith pe Instagram. „Aș dori să-ți cer scuze în mod public, Chris. Am exagerat și am greșit. Sunt jenat și acțiunile mele nu au indicat bărbatul care vreau să fiu. Nu există loc pentru violență într-o lume a iubirii și bunătății.”

Postarea a continuat: „Aș dori, de asemenea, să cer scuze Academiei, producătorilor show-ului, tuturor participanților și telespectatorilor din întreaga lume. Aș dori să cer scuze familiei Williams și familiei mele „King Richard”. Comportamentul meu a pătat ceea ce a fost o călătorie superbă pentru noi toți și regret enorm că s-a întâmplat asta.”

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Altercația s-a petrecut atunci când Chris Rock a urcat pe scenă pentru a înmâna premiul pentru cel mai bun documentar și a făcut o glumă despre Jada Pinkett Smith despre care a spus că va juca într-o continuare a filmului „G.I. Jane.” Pinkett Smith a fost deschisă cu privire la faptul că are alopecie, acesta fiind motivul pentru care a ales să se radă pe cap. Smith a alergat apoi pe scenă, l-a pălmuit pe Rock și s-a întors repede la locul lui.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock în timpul galei Oscar 2022 după ce acesta a făcut o glumă despre Jada Pinkett-Smith