Will Smith l-a ucis pe Will Smith

Apropo.ro / 09.05.2005, 19:00
Will Smith l-a ucis pe Will Smith
S-a terminat cu "oamenii în negru". Extratereștrii au fost toți exterminați. Iar maestrul de ceremonii susține ca a fost nevoit sa se sinucida. Asta pentru a scoate la suprafața rapper-ul care se ascundea sub masca de actor. În spatele acestei nebunii sta


S-a terminat cu „oamenii în negru”. Extratereștrii au fost toți exterminați. Iar maestrul de ceremonii susține ca a fost nevoit sa se sinucida. Asta pentru a scoate la suprafața rapper-ul care se ascundea sub masca de actor.

În spatele acestei nebunii sta cel care a facut furori prin anii ’90 sub o titulatura de inspirație 100% americana. Tanarul Fresh Prince of Bel Air a strabatut „cale lunga sa-i ajunga” pentru a se metamorfoza în Will Smith cel de acum, un tip carismatic, amestec de cantareț și actor. Închipuiți-va doar diferența dintre hit-uri precum „Rock the House” care a dat în 1987 și numele albumului de debut al „Prințului” și „Miami” sau, de ce nu, „Men in Black”, superhit-ul care a a invadat luni în șir… totul.

Treptat, însa, Will Smith – actorul l-a pus în umbra pe mai batranul artist de muzica de rap. Cu reușite cinematografice gen „Independence Day” sau „I, robot”, nici nu era de mirare. Așa ca, a fost momentul unei decizii radicale: „A trebuit sa-l ucid pe Will-actorul!”, a hotarat Smith. Și asta chiar dupa succesul de invidiat pe care ultima producție, comedia „Hitch” i l-a adus. Filmul cu „saruturi și îmbrațișari” a adunat într-un singur week-end peste 45 de milioane de dolari. Cu toate astea, Will Smith era convins sa renunțe, cel puțin pentru moment, la cariera sa cinematografica.

Afla de ce e Will suparat chiar peÂ…Will numai din

Tags: