Will Smith, Mioara Velicu, Enrique Iglesias, Kamelia şi Radu Ille vin la “Te cunosc de undeva!”

De: Cătălina Matei / 28.10.2016, 11:03
Will Smith, Mioara Velicu, Enrique Iglesias, Kamelia şi Radu Ille vin la “Te cunosc de undeva!”
Show-ul “Te cunosc de undeva!” transformă cei zece concurenţi în vedete gata pentru spectacol şi în această sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1.

Astfel, Dorian Popa va imita un artist pe care îl admiră foarte mult, Will Smith, şi va cânta o piesă pe care o ştie de când era copil, Misha va interpreta un cântec de “Amor”, pentru amatorii de ritmuri intense şi stroboscoape, transformată în Kamelia, pe când Lucian Ionescu va încerca un personaj cu şanse mari pentru un loc pe podiumul acestei ediţii, Sean Paul.

Amna îi va pune la treabă pe instrumentiştii din taraful lui Silvian Voicu şi se va transforma într-o moldoveancă fără egal, Mioara Velicu, Dima Trofim va realiza un travesti în premieră absolută pe scena show-ului transformărilor, Minodora, în timp ce Maria Buză şi Pepe îi vor invita pe toţi, pentru prima dată,  la o petrecere de machedoni, căci îi vor imita pe Cornelia Rednic şi Gigi Sima. Adina Răducan va cânta în travesti ca Enrique Iglesias, Nico o va imita pe cântăreaţa canadiană Melanie Fiona, în timp ce Şerban Copoţ va încinge jocul şi atmosfera la “Te cunosc de undeva!”, cu o transformare în Radu Ille. Cu toţii vor fi punctaţi, ca de obicei, de la masa juriului, de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan.

De asemenea, sărbătoarea muzicii româneşti care deschide fiecare gală a acestui sezon va avea un invitat romantic şi visător: Gabriel Dorobanţu, care vine să cânte în premieră la “Te cunosc de undeva!” câteva dintre cele mai cunoscute refrene ale sale, alături de Florin Ristei şi FreeStay.

Care dintre cei zece concurenţi va reuşi cea mai bună transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie a show-ului “Te cunosc de undeva!”, prezentat de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.