Will Smith, pe urmele lui Schwarzenegger! Îşi doreşte o carieră în politică

De: Nicoleta Nicolae / 29.11.2015, 07:00
 Will Smith, pe urmele lui  Schwarzenegger! Îşi doreşte o carieră în politică
Actorul american a anunţat, recent, că şi-ar dori să păşească pe urmele lui Ronald Reagan şi Arnold Schwarzenegger şi să renunţe la Hollywood pentru a se implica în politică.

 Într-un interviu acordat publicaţiei „The Hollywood Reporter”, actorul în vârstă de 47 de ani a anunţat că este pregătit să înceapă o carieră în lumea politică.
 „Privind peisajul politic, realizez că am un viitor acolo. Cred că este nevoie de mine. Este primul an în care mă gândesc serios la acest lucru”, a declarat Will Smith. Totodată, el crede că experienţa sa actoricească îl poate ajuta în cariera politică, având toate calităţile unui bun orator. Mai mult, Will le-a mărturisit jurnaliştilor americani că bunica sa ar fi fost foarte mândră de el: „Cred că bunica mea asta şi-a dorit de la mine toată viaţa, să ajut oamenii”.
Astfel, Will Smith ar putea călca pe urmele altor doi mari actori care au renunţat la lumina reflectoarelor pentru a se implica în politică. Primul este Ronald Reagan care, după ce a părăsit Hollywoodul, a ajuns guvernator al statului California şi apoi preşedinte al Statelor Unite. Tot guvernator a fost şi Arnold Schwarzenegger, care între timp a renunţat la cariera politică pentru a se reîntoarce la actorie.