Will Smith pregăteşte alte două filme din seria „Bad Boys”

De: Nicoleta Nicolae / 20.08.2015, 16:00
Will Smith pregăteşte alte două filme din seria „Bad Boys”
Studiourile Sony Pictures au anunţat două continuări ale seriei "Bad Boys", pentru 2017 şi 2019, însă nu se ştie dacă actorul american Will Smith va juca rolul principal în aceste pelicule sau va ocupa un loc în spatele camerei de filmat, informează contactmusic.com.

De curând, regizorul Joe Carnaham a semnat cu Sony Pictures un contract de colaborare pentru „Bad Boys 3”, al cărui scenariu original aparţine lui David Guggenheim. În prezent, reprezentanţii studiourilor sunt pregătiţi să treacă la paşii următori, mai ales că au anunţat lansarea celei de-a treia părţi a francizei pentru anul 2017.

În plus, noul director al Sony, Tom Rothman, a dezvăluit că producătorii pregătesc şi „Bad Boys 4”, în 2019, însă nu este clar dacă Will Smith, în vârstă de 46 de ani, va relua rolul detectivului Mike Lowrey în următoarele două părţi ale filmului sau va lucra la aceste producţii din spatele camerei.

Actorul american Will Smith declara în 2002 că se va întoarce pe marile ecrane alături de partenerul său Martin Lawrence, în rolurile poliţiştilor din Miami, doar dacă scenariul va fi unul bun.

Primul film al seriei, lansat în 1995, şi continuarea, „Bad Boys II”, din 2003, au fost regizate de Michael Bay.