Will Smith pregăteşte o nouă versiune a serialului „Prinţul din Bel Air”

Apropo.ro / 16.08.2015, 08:00
Will Smith pregăteşte o nouă versiune a serialului
Actorul Will Smith pregăteşte o nouă versiune a serialului "Prinţul din Bel Air/ The Fresh Prince of Bel-Air", care a fost difuzat în anii '90 şi l-a consacrat pe acesta în cariera cinematografică, potrivit contactmusic.com.

În prezent în vârstă de 46 de ani, Will Smith – care a devenit celebru după ce a interpretat rolul principal în acest serial din anii ’90 – se află în stadii incipiente în privinţa dezvoltării noii versiuni a show-ului, la care lucrează prin intermediul companiei sale Overbrook Entertainment, conform unor surse citate de site-ul TVLine.

Conform aceloraşi surse, noul serial va menţine „spiritul” seriei originale, iar Will Smith va fi producător executiv al proiectului, alături de partenerii săi de la Overbrook Entertainment, James Lassiter şi Caleeb Pinkett, şi de soţia sa, Jada Pinkett-Smith.

Nu a fost făcut public faptul dacă noua producţie va fi inspirată direct din povestea serialului „Prinţul din Bel Air” sau va fi o continuare a show-ului original, ale cărui şase sezoane au fost difuzate de televiziunea americană NBC, până în 1996.

Pe de altă parte, preşedintele NBC Entertainment, Robert Greenblatt, a declarat că reţeaua de televiziune pe care o conduce nu este implicată în noul proiect. Totuşi, acesta a adăugat: „Vom fi fericiţi să discutăm cu Will despre acest lucru”, scrie MEDIAFAX.